Voordat je begint met koken...

Voordat je begint met koken zorg dan al je ingrediënten en keukenspullen klaar liggen. Lees het recept een paar keer door. Handig om te gebruiken is een kookwekker. Als je druk aan het snijden bent vergeet je al snel hoe lang iets anders al staat te koken.

Koken kun jij ook: je kunt vaak meer dan je zelf denkt.

Gewokte snijbiet

Nodig:

 

Keukenspullen:

 

500 gramsnijbiet
200 gram champignons
10 sjalotten
2 eetlepels wokolie

 

wok of koekenpan
mes
houten lepel
vergiet

 

Bereiding (20 minuten)
Was de snijbiet handje voor handje in het vergiet.
Snij de sjalotten doormidden.
Snij de champignons in plakjes van een paar millimeter dik.
Maak de olie warm in de wok of de koekenpan.
Bak de sjalotten of champignons bruin in de pan.
Doe er de snijbiet bij. Roer het een paar keer om met de houten lepel.
Na 4 minuten is je snijbiet klaar.

 

Ga naar boven